SOUFFLE AL CIOCCOLATO CALDO CON CUORE MORBIDO E GELATO DI VANIGLIA /15 MIN. DA PREPARARE/ Souffle z horké čokolády s měkkým srdcem a vanilkovou zmrzlinou /příprava 15 min./
Alergeny: 1,3,5,6,7,8
255 Kč
TORTA DI NOCI CON CREMA DI CIOCCOLATO Ořechový dort s čokoládovým krémem
Alergeny: 1,3,5,7,8
210 Kč
TORTA DI MASCARPONE E FRAGOLE Sýrový dort s jahodami
Alergeny: 1,3,7
210 Kč
TIRAMISU Tiramisu
Alergeny: 1,3,7
210 Kč
PANNA COTTA CON FRUTTI DI BOSCO Panna cotta s lesním ovocem
Alergeny: 7
210 Kč
SORBETTO AL LIMONE E FRAGOLE Sorbet z citronové zmrzliny s jahodami
210 Kč
MILLEFOGLIE CON CREMA DI MASCARPONE E FRAGOLE Millefoglie s krémem z mascarpone a jahodami
Alergeny: 1,3,7
235 Kč
FRAGOLE CON MASCARPONE E PISTACCHIO Čerstvé jahody s mascarpone a pistáciemi
275 Kč
LAMPONI CALDI DI SUO SUGO E GELATO DI VANIGLIA Horké maliny ve vlastní šťávě s vanilkovou zmrzlinou
Alergeny: 7
255 Kč
GELATO ALL BANANA CON LE FRAGOLE Banánová zmrzlina s kousky čerstvých jahod a máty s čokoládovou polevou
Alergeny: 1,3,5,6,7,8
245 Kč
AFFOGATO ALLA FRUTA CON GELATO ALLA CREMA Mix ovoce (jahody, maliny, ananas) se smetanovou zmrzlinou
Od pátku 18. dubna se hlavní role ujímá čerstvý český chřest. Přijďte si vychutnat jarní menu plné sezónních specialit.
Speciální menu:
- Krémová chřestová polévka
- Chřest na másle se sázeným vejcem, opečenou panchettou a holandskou omáčkou
- Chřestové rizoto s krevetami
- Losos na grilu s vařenými bramborami, chřestem a holandskou omáčkou s kaviárem
Restaurace Kogo Albatross, U Hřiště 162, 267 16 Vysoký Újezd u Berouna Od pátku 18. dubna - 25. dubna 2025
Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme krásné Velikonoce.